Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne

Adres obiektu Małe Ciche 82, 34-531 Małe Ciche
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

Agnieszka i Wiesław z Zamościa k/Bydgoszczy
Dodano: 2014-10-04
Pobyt od: 2014-09-08 do 2014-09-21
 
 
   

Spędziliśmy z mężem wspaniałe 2 tygodnie urlopu.Okolica spokojna,widoki wspaniałe.Pokój bardzo wygodny i czysty.Kuchnia z wyposażeniem do dyspozycji z której korzystaliśmy.Wszystko zgodnie z ofertą.Miło i sympatycznie.Polecamy warto pojechać we dwoje jak również z rodziną.Pozdrawiamy gospodarzy


 
 

SOSNA PIOTR
Dodano: 2014-06-19
Pobyt od: 2014-06-06 do 2014-06-08
 
 
    

CICHO,CZYSTO,MILI GOSPODARZE . POLECAM!!!!


 
 

Wójtowicz Szymon
Dodano: 2012-09-25
Pobyt od: 2012-08-02 do 2012-08-05
 
 
    

Na wakacje w sierpniu 2011 i w 2012r byliśmy zwiedzać Zakopane zatrzymujemy się zawsze u pani Ani bo jest tam naprawde super właścicielka jest tak przyjemna dom i pokoje ciutkie i przytulne aneks kuchenny jest do dyspozycji jeżeli był czas to gotowaliśmy sobie obiady, dzieci mogą sie swobodnie bawić bez obaw serdecznie polecam cisza i spokuj. Poleciłm w tym roku noclegi u pani Ani siostrze i jej znajomym na wakacje i byli bardzo zadowoleni. Ps. Pani Aniu oby tak dalej pozdrawiamy serdecznie panią i synka rodzina WÓJTOWICZÓW


 
 

Rybińskie z rodzina z łodzi
Dodano: 2012-08-28
Pobyt od: 2012-08-11 do 2012-08-20
 
 
    

Obiekt bardzo dobrze się prezentujący,czysty i przepełniony ciepłą atmosferą!Ma też bardzo dobre położenie co łączy się również z pięknym widokiem z okien!Najważniejszym jednak pozytywem jest gospodyni.Pani Ania to bardzo miła sympatyczna i uczynna osoba.Ma też przesłodkiego synka Mareczka:)!


 
Edyta, Marcin, Patryk i Szymon Sikorscy Białobrzegi
Dodano: 2011-09-08
Pobyt od: 2011-08-08 do 2011-08-14
 

Gorąco polecam pobyt w Małym Cichym 82 u Ani i Mareczka. Gospodyni bardzo miła i uczynna. Pokoje przytulne i czyściutkie. Piękny widok z okna. Aniu bardzo dziękujemy za mile spędzony czas pod Twoim dachem i ściskamy Was mocno. Tak jak obiecaliśmy wrócimy napewno. Do zobaczenia!!!


 
A. M. Dominik i Hania Polewscy z Inowrocławia
Dodano: 2011-09-03
Pobyt od: 2011-08-06 do 2011-08-15
 

Dzień dobry chciałam bardzo podziękować za wspaniałą gościnę u Pani Ani, bardzo miła i ciepła osoba :) Pokoje czyściutkie i ładnie urządzone śliczny widok z okien :) Polecam pobyt w Małym Cichym u Pani Ani.


 
Hania
Dodano: 2011-08-13
Pobyt od: 2011-07-16 do 2011-07-25
 

Gościliśmy rodzinnie na letnim wypoczynku u Pani Ani, jesteśmy bardzo zadowoleni, czyste i schludne pokoje, miła atmosfera, naprawdę można odpocząć. Polecam


 
Arleta
Dodano: 2011-07-29
Pobyt od: 2011-07-16 do 2011-07-25
 

Bardzo sobie z mężem chwalimy pobyt u Pani Ani. Warunki bardzo dobre. Gospodyni to bardzo miła i uczynna osoba. Godne polecenia.


 
Goście z Tomaszowa
Dodano: 2011-02-15
Pobyt od: 2011-01-15 do 2011-01-22
 

Byłem tam ze znajomymi,bardzo dobre warunki-czysto i ciepło,Gospodyni bardzo miła i uczynna,obiadki przepyszne!Blisko do wyciągu krzesełkowego a z małymi dziećmi to ważne także śmiało polecam:)Pani Aniu tak jak obiecaliśmy wrócimy na pewno!Pozdrowienia od całej grupy.


 
Leszek
Dodano: 2011-01-29
Pobyt od: 2011-01-22 do 2011-01-22
 

Właśnie wróciłem z bardzo przyjemnego pobytu w Małym Cichym u pani Ani Łukaszczyk nr 82 .Wszystkim gorąco polecam ,naprawdę warto . Turysta z Częstochowy


Opinie 1-10 z 13

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie